Program


Meséről mesére - A császár új ruhája

Meséről mesére - A császár új ruhája

Családi délután zenével, tánccal, kézi ügyeskedéssel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 16:00

Egyszer volt, hol nem volt… Úgy kezdődik, hogy alakul egy színi társulat. A nézőkből átváltozott színészek Hans Christian Andersen egy-egy meséjét eljátszva jelmezekkel, eszközökkel, zenével, effektekkel színházat varázsolnak elénk. Nagy öröm, ha a felnőtt nem felejti el, hogy ő is volt gyerek, és még tud úgy örülni, nevetni, játszani, ahogy rég. Pláne, ha saját gyermekeivel teheti egy mozgalmas interaktív előadásban.

Házigazda: Lengyel Szabolcs Micsi és Hoffner Nikolett − Triola Gyerekvilág

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!