Program


Mesél a múlt-A történelem lapjaiból Katona Csaba előadása: Budavár ostroma (1849. május 4-21.)

Mesél a múlt-A történelem lapjaiból Katona Csaba előadása: Budavár ostroma (1849. május 4-21.)

Folytatódik előadás-sorozatunk a magyar történelemkönyvekből kimaradt érdekes sztorikról, eddig nem ismert színes elbeszélésekkel Katona Csaba történész tolmácsolásában.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 9. csütörtök, 18:00

1848-49 története az egyik leginkább közérdeklődésre számot tartó epizódja a magyar múltnak. Ennek pedig egy kiemelkedően fontos része volt Budavár ostroma. Hogy hogyan és miként került sor az ostromra? Több között ezt tudhatják meg Katona Csaba történész lebilincselő ismeretterjesztő előadásában.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!