Program


Búgócsiga – MÁV Szimfonikus Zenekar - ÚJ HELYSZÍNEN

Búgócsiga – MÁV Szimfonikus Zenekar - ÚJ HELYSZÍNEN

A zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni! Az idei évadban is folytatódnak nagy sikerű családi koncertjeink. A programok szerkesztője és házigazdája Székely Edit zenepedagógus, a MÁV Szimfonikus Zenekar fuvolaművésze.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 16. kedd, 17:15

Búgócsiga

Interaktív koncertsorozatunkat a legkisebb korosztály számára indítottuk el több mint egy évtizede, hiszen a zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni. Az 50 perces programon zenekarunk művészei számunkra kedves, örömteli művekkel készülnek, a sorozat megálmodója, és műsorvezetője – Székely Edit fuvolaművész, zenepedagógus – pedig gyermekdalokkal, ölbeli játékokkal színesíti a foglalkozást.

A népszerű sorozatunkra ez alkalommal két időpontra (16:00 és 17:15) lehet jegyet váltani.
Jegyeiket kizárólag online tudják megvásárolni.

A részvételi díj 3 éves kortól fizetendő.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!