Program


Matthieu Nieto (FR): I Came Here to Talk

Matthieu Nieto (FR): I Came Here to Talk

Elmélkedésével buzdít cselekvésre egy fehér férfi: milyen politikai és intim jelentéseket hordoz a társadalmi nem és a faji hovatartozás?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:00

Elmélkedésével buzdít cselekvésre egy fehér férfi: milyen politikai és intim jelentéseket hordoz a társadalmi nem és a faji hovatartozás?

Játék a keretekkel és stílusokkal, ahol az előadó az identitását meghatározó történelmi és kulturális utalásokat vogue és R&B elemekkel festi fel. A koloniális paradigma megdöntésére törekszik azáltal, hogy kimozdítja a normákat és ábrázolásmódokat, melyek testünket egy kultúrákon átívelő testi minta kialakításában gátolják. A színpad fórummá változik - nyitva áll a néző előtt, hogy megossza és elfoglalja a teret Matthieu-vel együtt. Az előadás átértékeli nézőpontjainkat, hogy ezzel is ösztönözze az ellenállás színpompás közösségének pillanatnyi felemelkedését.

Ajánlatunk


Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

A gimnáziumi zenekarként indult Amorf Ördögök a 21. századi magyar popzene egyik kulcszenekara. A koncert címe - Minibár és a Celluxbetyár - a zenekar három kiadott albumára utal.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Les Contes d’Hoffmann Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából két szünettel, 245 perc, 2024 francia nyelven, magyar és angol…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!