Program


MAO – Legendás albumok - McCoy Tyner: Today and Tomorrow
2

MAO – Legendás albumok - McCoy Tyner: Today and Tomorrow

A Today and Tomorrow McCoy Tyner negyedik albuma, az Impulse! lemezkiadónál vették fel 1963-64-ben. A lemezen Jimmy Garrison, Albert Heath, John Gilmore, Thad Jones, Frank Strozier, Butch Warren és Elvin Jones működött közre a jazz-zongorista mellett. Amellett, hogy a lemez tisztelettel adózik a hagyományoknak, Tyner egyben új, eddig járatlan utakra lépett vele.

A Jazz Masters-ösztöndíjas és ötszörös Grammy-díjas zenész, aki főként a John Coltrane Quartet tagjaként vált ismertté, de szólókarrierje is legalább olyan jelentős.

A Today and Tomorrow McCoy Tyner negyedik albuma, az Impulse! lemezkiadónál vették fel 1963-64-ben. A lemezen Jimmy Garrison, Albert Heath, John Gilmore, Thad Jones, Frank Strozier, Butch Warren és Elvin Jones működött közre a jazz-zongorista mellett. Amellett, hogy a lemez tisztelettel adózik a hagyományoknak, Tyner egyben új, eddig járatlan utakra lépett vele. Az album számainak egy része trióra, másik fele szextettre komponált. A trióban többek között Albert Heath dobost, a szextettben Elvin Jones-t találjuk, akivel Tyner még John Coltrane zenekarában barátkozott össze. Tyner és Jones szoros kölcsönhatásban játszanak egymással; előbbi erőteljes játékának és utóbbi játékosan váltakozó ritmikájának köszönhetően a Contemporay Focus című szám modális robbanásként koronázza meg az albumot.  Ezt a legendás albumot játssza el a Modern Art Orchestra szeptember 8-án az első hangtól az utolsóig.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Is­me­rős a tör­té­net. Az el­du­gott kis falu nincs­te­len lakói szebb élet­ről áb­rán­doz­nak. A…