Program


MAGYAR-ÉLET Irodalmi Fesztivál 3.nap
2

MAGYAR-ÉLET Irodalmi Fesztivál 3.nap

A középpontban a tehetséggondozás.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 24. szombat, 19:00

10:00 – Írói workshop a Fiatal Drámaírók házának vezetésével. Különböző játékok és inspiráció gyűjtési technikákkal. A workshop végére rövid írások születnek majd.

14:00 – Workshop Kárpáti Péterrel, ahol a délelőtt keletkezett szövegekkel foglalkoznak a dramaturgiai alapok és a színházi jelenetek kidolgozására fókuszálva.

19:00 – Felolvasás

Kárpáti Péter műveiből és a nap folyamán keletkezett szövegekből.

20:00 – Kötetvásárlási lehetőség és dedikálás.

20.30 – A MAGYAR és az ÉLET hívószavakra beadott, az előző két nap nyertes szövegeinek felolvasása.

21.00 – A közönség és Kárpáti Péter, egy fesztiválzáró fórum keretein belül eldöntik melyik a két nap legjobb szövege.

A legjobb szöveg szerzőjét a Tér 12 Kulturális Egyesület szeretné felkérni, hogy bővítse művét egész estés színdarabbá, az egyesület által felkért mentorok segítségével, amit, ha elkészül és a körülmények is úgy engedik, a Tér 12 Kulturális Egyesület a 2023/2024-es színházi évadban bemutatja.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!