Program


Magnificat Leánykar - Karácsonyi Koncert

Magnificat Leánykar - Karácsonyi Koncert

Szeretettel várjuk 2015. december 15-én, este 8 órakor a Mátyás-templomban a Magnificat Leánykar karácsonyi koncertjére.
Az idén 25 éves, nyolc Nagydíjjal rendelkező kórus, amely 2013-ban Arezzóban az egyik legrangosabb kórusversenyen I. helyezést ért el Modern művek kategóriában, valamint a Közönségdíjat is elhozta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 15. kedd, 20:00

2014-ban a XXVI. Bartók Béla Nemzetközi Kórusversenyen lett kategória győztes, továbbá megnyerte a Nagydíjat is. A karácsonyi koncertek mindig különleges élménnyel szolgálnak a közönség számára. Itt ugyanis a kórus szabadon megmutathatja gazdag repertoárját, amely a régi zenén keresztül a modern művekig, a romantikus darabokon át egészen a karácsonyi énekekig széles skálát vonultat fel. Elhangzanak J.S. Bach, A. Adolph, Miskinis, E. Esenwalds és magyar szerzők Halmos László, Bárdos Lajos, Kocsár Miklós, Pintér József, Kodály Zoltán, Wolf Péter művei.

A kórus állandó kísérő hangszere az orgona, amely több darabban és külön is felcsendül az este folyamán. Vonós és ütős  hangszerek is színesítik a műsort, énekesként pedig Bardóczy Attila lép fel.

A Liszt-díjas Szebellédi Valéria karnagy által vezetett kórus színvonalas kikapcsolódást, bensőséges atmoszférát teremtve, lelki feltöltődést nyújt a közönség számára.

Az 50.000 Ft-os Támogatói jeggyel a Kórus 2016. évi koncertjét támogathatja.

 

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Ajánló


A 2024-es év egyik leglátványosabb sporteseménye a Budapest Cup Challenger Series szinkronkorcsolya verseny, amelyen a világ élcsapatai, köztük a regnáló…

Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel készül. A vadászok gyülekezőjétől a Hajtók dalán át ízig vérig rockba…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!