Program


Madagaszkár 2.

Madagaszkár 2.

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami akár még be is válhat. A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegőbe emelkedik – és ott is marad egy darabig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 11. kedd, 19:30

Madagaszkár 2.

Madagascar: Escape 2 Africa

A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami akár még be is válhat. A pingvinek ugyanis katonás precizitással helyrepofoznak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia így a levegőbe emelkedik – és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére úgy tűnik, Afrika nagyon tuti hely – de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?

Az előadás hossza: 1 óra 29 perc

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

zenés játék két részben

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!