Program


Ma chanson - Orbán Bori és Pánczél Kristóf

Ma chanson - Orbán Bori és Pánczél Kristóf

Miquèu Montanaro 2019 áprilisában figyelt fel Orbán Borira a budakalászi Művelődési Ház által rendezett francia napokon ahol nagy koncertet tartott fiával. Borit pedig Pánczél Kristóf kísérte zongorán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 18:00

Ma chanson

Orbán Bori (ének) és Pánczél Kristóf (zongora) sanzonestje. A lélek dalai - szívhez szólóan.Miquèu Montanaro 2019 áprilisában figyelt fel Orbán Borira a budakalászi Művelődési Ház által rendezett francia napokon ahol nagy koncertet tartott fiával. Borit pedig Pánczél Kristóf kísérte zongorán. Ezután Montanaro 12 csodálatos dallal ajándékozta meg Borit, amelyek beszélgetéseiket követően a lány gyerekkoráról, festő szüleiről és eddig megélt érzéseiről szólnak. Jelenlegi felállás : Orbán Bori -ének és Pánczél Kristóf- zongora. A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló programja támogatja. 

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!