Program


Louise és a tél (Louise en hiver)

Louise és a tél (Louise en hiver)

Francia animációs film, 2016, 65' | R.: Jean-François Laguionie | francia nyelven, magyar felirattal

Nyár végén Louise lekési az utolsó vonatot, és ott ragad egyedül a kihalt, tengerparti városkában. Louise lassan beletörődik a magányba, és – akárcsak Robinson – berendezkedik a télre.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 17. kedd, 18:30

Animation, 2016, 65’ | R : Jean-François Laguionie  | Français sous-titres hongrois

À la fin de l'été, Louise voit le dernier train de la saison partir sans elle. Elle se retrouve alors bloquée dans cette ville balnéaire déserte. La mauvaise saison s'approche et elle craint de ne pas passer l’hiver.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

zenés party két részben

Ajánló


ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!