Program


Louis Prima 110 - Emlékkoncert Szabadtéren

Louis Prima 110 - Emlékkoncert Szabadtéren

A koncertsorozattal és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re. A biztos zenei hátteret a Don Lázi Szwingtet teremti meg, Lázár István vezetésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 30. szerda, 19:00

„LOUIS PRIMA 110“ – EMLÉKKONCERT

Louis Prima Gramy-díjas zeneszerző, zenekar vezető, trombita művész, énekes világsztár 1910. december 7-én született az Amerikai Egyesült Államokban, Olaszországból korábban bevándorolt szülők gyermekeként. Először hegedülni kezdett, majd katonának bevonult bátyja időlegesen árván maradt trombitáján tanul titokban. Ezzel a hangszerrel aztán meghódítja a világot. Új stílust (suffle) hoz létre, a rock and roll előhírnökeként tekintenek rá. A koncertsorozattal és az elhangzó, a mai időszakig óriási sikert arató slágereivel kívánunk emlékezni az „örök kedvenc”-re. A biztos zenei hátteret a Don Lázi Szwingtet teremti meg, Lázár István vezetésével. Ő alakítja magát az ünnepeltet, és a felhangzó számok között sok érdekességet mesél Louis Primáról. Az sem új információ, hogy Prima öt alkalommal nősült, ez nem jelenti azt, hogy „foglalt“ lett volna, hiszen a női nem határozottan vonzódott a művészhez, aki zenekarával hosszú-hosszú évekig játszott Las Vegas legismertebb szórakozóhelyén. Éppen ezért három fellépő hölgy is közreműködik, és éneklik szólóban és Lázár Istvánnal duóban a legismertebb világslágereket. Olaszországból érkezik hozzánk Lara Ferrari énekes sztár, aki Louis Prima dalainak avatott képviselője. Rajta kívül a legkiválóbb magyar énekesnők is sikerre viszik a remek hangulatú produkciót. Illényi Katica és Détár Enikő személye garancia a magas színvonalú szórakoztatásra.

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés játék két részben

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!