Program


LongStoryShort koncert

LongStoryShort koncert

A LongStoryShort! napsütötte pop-punk zenéjét hallgatva megelevenednek a legvadabb nyári élmények a hajnalig tartó bulikkal, haverokkal, csajokkal töltött estékkel és a folyamatos kalandkeresés, ami a tinédzser korból a szabadságba kiszakadt egyetemisták világát is jellemzi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 10. péntek, 20:00

LongStoryShort koncert

Várunk az első nyári koncertünkön a K11 szabadtéri színpadán!
(rossz idő esetén a benti színpadon lesz megtartva)
Kezdés: 20:00

A LongStoryShort! napsütötte pop-punk zenéjét hallgatva megelevenednek a legvadabb nyári élmények a hajnalig tartó bulikkal, haverokkal, csajokkal töltött estékkel és a folyamatos kalandkeresés, ami a tinédzser korból a szabadságba kiszakadt egyetemisták világát is jellemzi. Dalaikban is ott van mindez: a szerelem, az elmúlás, a düh, az elbukás, majd az újból felállás, egyszóval amik a srácok mindennapjait is áthatja.
A zenekart 2017-ben alapította két gyerekkori barát, Marschall György és Kovács Tamás, akik már általános iskolában belekóstoltak abba, milyen a színpadon állni és játszani, miközben a sulis társak nekik éljeneznek. Bár a feldolgozásokat játszó csapat nem futott be hosszú karriert, arra elég volt, hogy a srácokat elkapja a svung s pár évvel később megszülessen a LongStoryShort!. A csapat végül Varró Bálinttal és Nagy Olivérrel vált teljessé.
Ha egy kedvencet kéne megnevezniük az egyértelműen a Blink 182 lenne, de a kaliforniai pop-punkon túl zenéjükben pont úgy megtalálhatók a metálos riffek, mint a hard rockos kettőnégyek. Első kislemezüket 2018-ban jelentették meg My Summer címmel, 2019-ben pedig bemutatták első klipjüket is az Ígéretes Titánok oldalán, amiből némi ízelítőt kaphatunk a fellépéseikre jellemző lendületből is. Első koncertjüket a Rocktogonban adták, ahol meg is töltötték a küzdőteret, de többször játszottak már teltház előtt a Robotban, felléptek Dunaszerdahelyen a Rockfeszten, több vidéki klubban és a Dürer Kertben is. 2020-ban bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé. Jelenleg első nagylemezükön dolgoznak Egyedi Péter produceri segítségével, melyet ősszel mutatnak be.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!