Program


Liszt: Mayerling (élő balettközvetítés)

Liszt: Mayerling (élő balettközvetítés)

A Royal Opera House’s Live Cinema Season a 2018/19 évadban ismét világszínvonalú balett- és operaelőadásokat kínál a nézőknek. A 3 új produkciót és népszerű klasszikusokat felvonultató repertoárt a világ 40 országában, több mint 1000 filmszínházban közvetítik a Covent Gardenből.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 15. hétfő, 20:15

Az idei évadban olyan világsztárok előadásában csendülnek fel az ismert dallamok, mint Anna Nyetrebko, Diana Damrau, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott, Michael Fabiano, Plácido Domingo vagy Eva-Maria Westbroek, a Royal Balett előadásában pedig ismét műsorra kerülnek a legnépszerűbb klasszikusok, mint A diótörő vagy a Don Quijote.

MacMillen: Mayerling
Balett három felvonásban
2018. október 15., hétfő, 20:15
Előadás hossza: 3 óra 15 perc, két szünettel

Veszélyes vágyak, családi titkok és politikai intrikák hatják át Kenneth MacMillan elegáns koreográfiájának minden pillanatát. A Liszt Ferenc zenéjére készült balettelőadás igaz történeten alapul.

Koreográfus: Kenneth Macmillan
Zene: Liszt Ferenc
Rendezte és hangszerelte: John Lanchbery

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!