Program


Lézerharc -RAPTOR II. (Min. létszám: 8 fő) - 2 óra

Lézerharc -RAPTOR II. (Min. létszám: 8 fő) - 2 óra

Ha végig izgultad a Predátort, együtt voltál a csapattal az Expendables-ben, netán jobb, vagy mint ők, most kipróbálhatod magad. A Mátrában egy speciális high-tech stratégiai játék vár. 21. századi pörgõs lézerprojekt, igazi 3D, élethű látvány és hangminőség ahol Te vagy fókuszban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólít harcba. A paintball ehhez képest olyan, mintha diavetítőn néznéd a szomszéd akcióját, miközben a konyhából szólna a táskarádió. Miért hallgatnád a világot monóban, ha jár neked a dolby surround?
Mátrafüreden a csapatok és családok játszhatnak a programozható fegyverekkel 8-40 főig. Valósághű szerepjátékokat élhetsz át, zászlószerzési stratégiákkal kombinálhatod az akciót. A játékidő 30 perctől egy egész napon át is tarthat. A lézerfegyver nem okoz sérülést (a működési elvük a TV távirányítójához hasonló, nem is lézer, hanem infravörös tartományban működik, abszolút veszélytelen, akár még gyerekek is játszhatják), környezetbarát, több játékos típusra programozható.
A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védõmaszkot viselni, teljesen biztonságos.
A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá. Ha megszállt a harci szellem, irány a Mátra, a film következő epizódja rád vár!

A program indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. – Mátrafüred, Kallók völgye – 9.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban!
Játékosok száma: 8-40 fő között
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 2.- kezdő
Ajánlott életkor: 12-99 év
Erdőhasználati díj és balesetbiztosítás: 999 Ft/fő/nap

Rendezvényekre is bérelhetőek!
Legyen szó vállalati vagy magán eseményről, vagy egy különleges alkalomról ezek az eszközök hozzásegítik ahhoz, hogy az elképzelt összejövetel valóban sikeres legyen. Ajánljuk létszámtól függetlenül minden olyan rendezvényre (sportnap, céges nap, falunap stb..), ahol a cél az egyediség, ahol a legfontosabb a vendégek elkápráztatása. Ezek az eszközök kihagyhatatlanok, ha olyan programot szeretnének megvalósítani, amely sokáig emlékezetes marad a meghívottak, vagy az arra ellátogatók számára.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!