Program


Lelki fröccs:Rakonczay Gábor: Az óceán átevezéstől a Déli-sarkig

Lelki fröccs:Rakonczay Gábor: Az óceán átevezéstől a Déli-sarkig

Rakonczay Gábor, kétszeres Guinness világrekorder és hatszoros óceánátkelő magyar hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa. 3 könyv szerzője és eddig 5 országban, több mint 70 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 4. péntek, 18:00

Januárban érkezett vissza az Antarktiszról, ahol 44 nap alatt 900 km-t gyalogolva 3 társával együtt elérte a Déli-sarokpontot. Az előadás alapgondolatai:
„Az ember annyi, amennyit gondol és tesz.”
„A legmerészebb álmok is megvalósíthatóak, ha érdemben és minőségében teszünk értük, mert mindannyiunk feladata átkelni önmagunk óceánján.”

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!