Program


Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 18:00

Lelki fröccs – Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

„A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal: csak egy pici odafigyelés, és megérkeznek a csodák az életünkbe, és végre fel is ismerjük őket. Az Utazás a lelked körül c. műsorom során elkészítettem 77 interjút ismert emberekkel, akik saját tapasztalataikkal tanítottak engem is. Ezekből is szemezgetve beszélgetünk arról, hogyan erősíthetjük meg a kapcsolatot a mai, rohanó és stresszes világban, a Felsőbb Énünkkel – aki mindig velünk van, és aki mindig tudja, mi a helyes döntés.”
/Peller Mariann/

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!