Program


lélekMETSZET - ADHD egy életen át

lélekMETSZET - ADHD egy életen át

Sokakat érintő problémával készülünk a májusi beszélgetésre: a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar vagyis az ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) meglehetősen gyakori, becslések szerint az iskolások 10 százalékát érinti méghozzá nagyobb számban a fiúkat, mint a lányokat. Állapotnak vagy betegségnek tekinthetjük-e az ADHD-t?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 18. szerda, 19:00

Körbejárjuk a tipikus tüneteit, megvitatjuk, hogy milyen egyéb problémák társulhatnak hozzá, illetve melyek a leghatásosabb terápiás módszerek. Az este során Mészáros Lőrinc László ADHD tapasztalati szakértő, gyógypedagógus mesél arról, hogyan élte meg és élte túl saját ADHD problémáját. Felnőtt fejjel tekint vissza gyermekkorától kezdve a mai napig arra, hogyan küzdött meg minden újabb életszakaszában ezzel az állapottal.

Az este másik vendége Dr. Tárnok Zsanett lesz, aki professzionális végzettséggel és évtizedes kutatási tapasztalattal rendelkezik a kognitív pszichológia, neuropszichológia témakörében, számos gyermeknevelés és gyermekpszichológiai könyv szerzője, a Semmelweis Egyetem ÁOK Klinikai Pszichológiai tanszékének oktatója.

Közreműködők:

Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

Vendégek: Dr. Tárnok Zsanett klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, Vadaskert Alapítvány igazgatója, a Mindennapi Pszichológia magazin főszerkesztője és felelős kiadója

Mészáros Lőrinc László ADHD-tapasztalati szakértő, gyógypedagógus és az „Egy Másik Út” Alapítvány Tanácsadó és Terápiás Központ szakmai vezetője

Együttműködő partner: Mindennapi Pszichológia magazin

 

Ajánlatunk


Román Sándor legújabb darabjában egy már klasszikusnak számító történetet gondolt újra és vitte színpadra. A darab főhőse az életművész, sármos és minden nő szívéhez kulccsal rendelkező jóvágású playboy, aki nem mellesleg főállásban gazdag nőket szabadít meg drága ékköveiktől. Mindig elbűvölő, mindig elegáns és mindig egy lépéssel előrébb jár. És mi kell még ahhoz, hogy a történet kerek legyen. A mindig esetlen, mindig kétbalkezes nyomozó, aki a maga ügyefogyott módján mindent megtesz azért, hogy a tolvajt végre elkapja.

Ajánló


Szente Vajk - Galambos Attila: A DOMINÓGYILKOSSÁG krimi két részben a JÁTÉKSZÍN előadása

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 37 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének.

Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!