Program


Lélek és művészet-esti beszélgetőkör-A kockázatvállalás Robert Capa fotográfiáin keresztül

Lélek és művészet-esti beszélgetőkör-A kockázatvállalás Robert Capa fotográfiáin keresztül

Személyiségünk egyik meghatározó vonása, hogy mennyire vagyunk elővigyázatosak, illetve kockázatvállalók. Az óvatosság hasznos, de ahhoz, hogy valami új dologba kezdjünk, óhatatlanul szükség van némi merészségre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 10. csütörtök, 18:00

Lélek és művészet - esti Beszélgetőkör az Esernyősben

2022. február 10. csütörtök 18:00-20:00 óráig

A kockázatvállalás Robert Capa fotográfiáin keresztül

Találkozás önmagammal egy híres képzőművész életútján és alkotásain keresztül

Vezeti: Jankó Judit művészeti újságíró, pszichológus, art coach

Személyiségünk egyik meghatározó vonása, hogy mennyire vagyunk elővigyázatosak, illetve kockázatvállalók. Az óvatosság hasznos, de ahhoz, hogy valami új dologba kezdjünk, óhatatlanul szükség van némi merészségre. Előremeneküljünk vagy biztonságra törekedjünk inkább? Önismereti beszélgetőkörünk második találkozásán Robert Capa segít bennünket az életművével, hogy megtaláljuk a magunk válaszait ezekre a kérdésekre.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!