Program


Lee Durrell-  Durrell Bárkája Budapesten

Lee Durrell- Durrell Bárkája Budapesten

Dr. Lee Durrell amerikai természettudós, a Durrell Wildlife Conservation Trust tiszteletbeli igazgatója Magyarországra látogat a Jane Goodall Intézet meghívására.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 22. vasárnap, 14:00

Lee Durrell segített férjének, a méltán híres Gerald Durrellnek a Jersey-i Állatkertet világszínvonalra emelni, társírója volt könyveinek, továbbá ő maga is részt vett az Angonoka teknős fajvédelmi programjában Madagaszkáron, melynek eredményképpen a még 1986-ban kevesebb mint 400 példányt számláló fajt sikerült a kihalás széléről visszahozni.

Férje halála után, az általa szeretett és megbecsült állatkert fővédnökeként Dr. Durrell előadásokat tart nem csak tudományos konferenciákon, hanem a nagyközönség számára is, mely során beszél a környezetvédelem fontosságáról, a fajok megőrzésének folyamatáról és az állatkerteknek ebben betöltött szerepéről.

A magyarországi Jane Goodall Intézet szeretettel vár mindenkit az előadásra, majd egy azt követő beszélgetésre Dr. Lee Durrell-lel, szeptember 22-én.

A kedvezményes árú Early Bird jegyek 2019. június 1-ig vásárolhatók meg kizárólag a Jegy.hu rendszerén és jegyirodáiban.

Az előadás angol nyelven kerül lebonyolításra. A rendezvényen szinkrontolmács is lesz, amelyet a tolmácskészülékes jegyekkel lehet igénybe venni.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!