Program


Láthatatlan nő - A hetedik Kortárs Táncműhely

Láthatatlan nő - A hetedik Kortárs Táncműhely

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 19:00

A létezés női - megszokott, látható, beskatulyázó - aspektusain túl, mi az ami igazán lényeges?..és mi rejtőzik a rögzitett pillanatokban?„Mindazt, amit valaha férfi írt a nőről, gyanús, mert akkor a férfi egy személyben bíró és pörös fél…!” Poulain de la Barre 


Különbségek, azonosságok nő és férfi közt, mozdulások és mozdulatlanság, levegő, víz, tűz és a FÖLDA létezés női - megszokott, látható, beskatulyázó - aspektusain túl, mi az ami igazán lényeges? A női princípium nem a külsőségekben rejlik, és fontosabb mint eddig valaha.....és mi rejtőzik a rögzitett pillanatokban? Tánc: Hágen Zsuzsa, Horváth Réka, Jakabovics Ódry, Nádor Judit Keya, Pálinkás MátéJelmeztervező: Gulyás GabriellaVágás/film/: Krausz GrétaVágás/zene/: Tolnay DonátKonzulens /fény/: Mikuli JánosKonzulens/dramaturgia/: Hegedűs SándorFény-, hangtechnika: Tolnay DonátFotóművészet: Krausz RenátaRendező-koreográfus: Hágen ZsuzsaAz előadás támogatói: Nemzeti Kulturális Alap, Janus Egyetemi Színház, Krausz Renáta fotográfia, Hágen-mozgásműhely, Melegh Andrea garfika.

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!