Program


László Attila koncert

László Attila koncert

László Attila, Fonogram-díjas énekes, a Csillag születik harmadik szériájának győztese, aki 2011-ben mindössze 14 évesen nyerte meg ezt a versenyt. Azóta Erdélyből Magyarországra költözött, számos helyen fellép, nemcsak belföldön, de külföldön is, pl. Amerikában, sőt még Ausztráliában is énekelt az ottani magyaroknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. vasárnap, 15:00

Mindenhol az együvé tartozás eszméje mellett áll ki, hirdeti: "...nincsen határ ottan, ahol egy nyelvet beszélnek..."  Műsorai mindig színvonalasak, ahol ő fellép, a siker garantált. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!