Program


Lányok Dubajban

Lányok Dubajban

Színes, szinkronizált
lengyel filmdráma, 146 perc


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 13. szerda, 19:30

Rendező: MARIA SADOWSKA
Szereplők: PAULINA GALAZKA, KATARZYNA FIGURA, KATARZYNA SAWCZUK

A fiatal, ambiciózus Emi régóta a nagyvilágról, sok pénzről álmodik. A lány kihasználja a szépségében rejlő lehetőségeit és escort lányként belecsöppen egy fényűző világba. Hamarosan ő lesz az, aki dúsgazdag arab megrendelők kérésére hölgyeket, hírességeket, filmsztárokat és modelleket kezd kiközvetíteni gyors, dubaji pénzkeresésre. A szexmunkával keresett pénz és vagyon egyre több kapzsiságot, irigységet és törvénytelenséget hoz magával, amitől a világ egy sötét oldala kerül a felszínre és változtatja meg örökre a benne dolgozók életét.

A Lányok Dubajban Piotr Krysiak izgalmas és aktuális sikerregényének filmadaptációja. Az alkotás témája néhány éve Magyarországon is szomorú aktualitást kapott. A közel-keleti gyors pénz reménye és az ebből fakadó szexmunka fiatal kelet-európai lányok százezreit érinti a mai napig.

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!