Program


"LÁMPÁMBA LÁNGOT", lámpás készítés és lámpás séta

"LÁMPÁMBA LÁNGOT", lámpás készítés és lámpás séta

Az ősz beálltával a napok egyre rövidülnek, a természet felkészült téli álmára. Lámpásunkba fény kell, hogy jókedvünket megtartsuk és hitünket tápláljuk a fény újraéledésében. Ahogy haladuk a télbe és közelebb érnek a sötét esték, kell, hogy legyen körülöttünk és bennünk fény, hogy lássuk benne egymást, az eljövendőt és a leendő tavaszt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 28. szombat, 16:00

Legyünk együtt ezen a délutánon, hogy készíthessünk lámpásokat, amelyek fényébe begyűjthetjük egymás mosolyát, a nevetést, a beszélgetést, mesét és vidámságot.

Ezen az őszi délutánon lámpásokat készítünk különböző technikákkal, mesét hallgathatunk, és lámpásunkat fogva, együtt énekelve járhatjuk végig mesékkel szőtt történetünk útját.

Ajánlatunk


A Magyar Állami Népi Együttes a szenteste napját, a karácsony vigíliáját, a várakozás örömét, izgalmát, csodáját bemutató produkciója valóságos, a népi hagyományból eredő játékokból, szokásokból, a kis Jézus születését üdvözlő keresztény tradícióból, valamint az e naphoz köthető mesés, csodás történetekből épül fel.

A Szépség és a Szörnyeteg a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséje, az első olyan animációs film, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában, és öt Grammy-díjat is kapott.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


Lajkó Félix számára igencsak eredményes év volt 2013. Mező címmel elkészítette élete első igazi citerás lemezét, amelyről először a kritikusok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!