Program


Lábnyom és Liselotte

Lábnyom és Liselotte

Dunaveczki Éva és Bánházy Eszter tánccipő mellett rendezői, koreográfusi szerepbe bújnak. Előbbi a Lábnyom, utóbbi a Liselotte és a május című előadást viszi stúdiótermi körülmények közé. Mindkét darab a Bartók Táncszínház társulata játékában valósul meg. Képünkön a két fiatal táncos-koreográfus a látványtervet elfogadó értekezlet után.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 26. szerda, 19:00

Táncjátékunk két felvonásban tekinthető meg: Lábnyom, illetve Liselotte és a május címeken. A két felvonás két különböző történetet mesél el. A Lábnyom különböző modern táncstílusokkal kombinálva mutatja be a Földünk helyzetét. A Liselotte és a május a újszerű mozgásvilág feldolgozásában meséli el egy nő esetét – Pozsgai Zsolt műve alapján.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!