Program


Különös szilveszter

Különös szilveszter

Búcsúztassa az óévet a Művészetek Házában!


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A program:

19:00-20:00 Dumaszínház Benk Dénessel és Hajdú Balázzsal
20:00-20:30 Újévváró koccintás
20:30-21:30: Zenés őrület a Miskolci Nemzeti Színház művészeivel:
fellép Jancsó Dóra, Seres Ildikó, Varga Andrea, Harsányi Attila, Lajos András, Rózsa Krisztián. Közreműködnek a Miskolci Nemzeti Színház táncművészei.

Van, aki még emlékszik, milyenek voltak a hetvenes, nyolcvanas évek szilveszteri bulijai, és persze van, aki akkoriban még egy pajkos gondolat se volt. Utazzon velünk hát a múltba, és tomboljon igazi retro slágerekre Miskolc közkedvelt színészeivel! Az őrület garantált Harsányi Attila, Lajos András és Rózsa Krisztián jóvoltából! De a hölgyek; Jancsó Dóra, Seres Ildikó és Varga Andrea is otthon hagyják szolid énjüket! A zenei kínálat bőséges lesz; ABBA slágerektől a Hungárián, a Neotonon át egész Karel Gottig. A forró hangulatról a színház táncművészei; Kocsis Andrea, Lukács Ádám, Mátyás Flóra és Dávid Patrik gondoskodnak.

21:30-2:00: a VIP belépővel rendelkező vendégek részére zenés táncos est vacsorával

A vendégeknek a rendezvényre ételt és italt bevinni nincs lehetőségük, kizárólag a vacsorajegy menüsora és a MÜHA Kávézó italkínálata fogyasztható.

Szilveszteri büféasztal menüsor

Leves:
Korhely káposztaleves

Főételek:
Szarvaspörkölt, túrós-juhtúrós sztrapacska
Lillafüredi csirkemell (füstölt sajttal, zöldspárgával töltve), sajtmártásban, jázminrizs
Kemencés malacsült, bajor káposzta, hagymás törtburgonya
Borsodi mini töltött káposzta

Desszert:
Somlói galuska

Az est házigazdája: Seres Ildikó, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze
A jó hangulatról Veres Laci gondoskodik.

Jegyinformáció:
Előadás jegyár pezsgős koccintással: 11 900 Ft

Vacsorával és óévbúcsúztató partival kiegészített VIP jegy: 24 900 Ft (korlátozott darabszámban, kizárólag az MKK központi jegyirodájában válthatók) ELFOGYOTT!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!