Program


Kovács Kati Jubileumi Nagykoncert

Kovács Kati Jubileumi Nagykoncert

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla.Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta?
Nem.
Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.  több

Aktuális előadások



Ez a név bárhol, bármikor „eladja” magát, mozdulnak a helyi-, az országban máshol-, vagy külföldön élő rajongók, hogy ott legyenek ezeken a koncerteken, megélve egy olyan több generációs közösségi élményt, amit csak ő tud úgy és odavarázsolni.
És ő minden egyes alkalommal külön - külön készül ezekre a varázslatokra.
Elsőként érkezik a helyszínre - új ruhákkal, új cipőkkel, új ötletekkel áll elő és alig eszik, alig iszik, mert ennyi évnyi rutin után is izgul – és utoljára távozik, mert azokat, akik érte jöttek el, ki kell „szolgálni”. Nem csak a színpadról, hanem azon kívül is: pár kedves szó, aláírás, közös fotó.
Most, hogy immár a második jubileumi turnéját szervezhetjük – a számokat most hagyjuk, úgyis mindenki tudja, de egy hölgy esetében elegánsan mellőzhető - két érzés dúl bennünk.
Az egyik az az ámulaté, hogy mekkora energiával, eleganciával és hanggal és nem utolsósorban humorral áll – a színvonalból semmit nem engedve - évtizedek óta a színpadon.
A másik a megtiszteltetés.
Megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk ennek az ünnepnek.
Tiszteljék és ünnepeljék Önök is!

Ajánló


Bereményi Géza: Kelet-nyugati pálaudvar „Lábjegyzet egy jövőbeli történelemkönyvből” Előadják: Orosz Ákos, Tóth András, Zoltán Áron

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!