Program


Kör-relációk - Élőkép Színház

Kör-relációk - Élőkép Színház

horoszkóp színház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 21. szerda, 19:00

„Van egy színház, végtelen és mibennünk lakik, világtalan angyalaink játszogatnak itt ...”

 

Talán mindannyiunkat foglalkoztat, hogy megismerjük belső motivációinkat és korlátainkat. Lehet, hogy észrevesszük az összefüggéseket az ismétlődő környezeti történések, és az arra adott reakcióink között. Egy horoszkóp – ha értünk a megfejtéséhez – megmutatja ezeket az összefüggéseket. Izgalmas elképzelni egy belső színpadot, melyen különböző entitások törekszenek az érvényesülésre, élik természetük és lehetőségeik szerint az „életüket”, ami megnyilvánulásainkat és élethelyzeteinket adja ki. Előadásunkban egy intuitív személyiségelemző módszer, a horoszkópállítás segítségével a szereplők, a padlóra nagyított horoszkópábra elemeire állva, médiumként közvetítik a kiválasztott személy bolygóanalógiák szerint beazonosítható én-részeit és ezek viszonyait.

 

Én-részek: Sipos Orsolya, Hrotkó Csenge, Bérczi Zsófia
Zenész: Tóth Szabi
Fej-szimbólum készítés: Maginé Bérczi Katalin
Koncepció, előadás- és látványterv, rendezés: Bérczi Zsófia


Támogató: Kulturális és Innovációs Minisztérium

 

Az Élőkép Színház – képi-asszociatív dramaturgia mentén építkező – vizuális színházi előadásokat, élő képzőművészeti alkotásokat hoz létre. Alapítója és vezetője Bérczi Zsófia, vizuális kommunikáció tervező, aki formailag és tartalmilag is újszerű látásmóddal kísérletezik, elképzeléseit, látomásait a legkülönbözőbb előadó- és képzőművészeti formákban, ezek ötvözeteiben kelti életre, mindig törekszik az interdiszciplinaritásra.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!