Program


Koponyánk, körülbelül

Koponyánk, körülbelül

Drámai látlelet
A Divine Comedy Company – Isteni Színjáték Társulat produkciója a X. Színházi Olimpia keretén belül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 25. kedd, 18:00

Verebes Ernő: KOPONYÁNK, KÖRÜLBELÜL
/Karinthy Frigyes : Utazás a koponyám körül című regénye nyomán/
Az előadás hossza 85 perc szünet nélkül

Az „Utazás…” Karinthy életre-halálra szóló kalandja saját valósága körül.

Egy írói fej valósága, amiben igen furcsa dolgok történnek.(Tumor, vér-göb, szembesülés, betegségtudat, remény,stb.). De semmi baj: a nagy utazás során megszülető önismeret, ami a koponyából indul ki és oda is tér vissza néhány elegáns kör után, képes végteleníteni az amúgy végesnek ítélt életet.

Nem egyszerű a nagybeteg dolga, ha egyszer csak, valaki elkezdi előtte kikövezni a gyógyulás útját. Miféle remények hizlalják az újjászületés ritka élményét, és vajon a humor, mint testnedv, mennyiben segít a saját kórjával szembesülő szenvedőnek „életre váltania” a fatális belenyugvást?

Nagyon sok mindenről beszéltem akkor. Csak a lényegről nem. A valós válasz két évre rá érkezett meg, amikor már túl voltunk pandémián, a főszereplőnk kulcscsonttörésén, az író halál közeli betegség kálváriáján, akkor még nem tudtuk, hogy személyes történetünkké válik. Majd jött az átértékelődés időszaka. Mintha az eddigitől teljesen különböző érzékszerveket kapna ajándékba az ember, minek következtében áthangolódik a világ, és olyan képeket, hangokat és ízeket kínál, mint soha azelőtt.

Szereplők:
F..................... Csizmadia Gergely
X.................... Boros Ádám

Alkotók:
Koreográfus: Táborosi Margaréta
Rendezőasszisztens, súgó, ügyelő: Ficsor Eszter
Rendező: Kálló Béla, Jászai Mari-díjas

Ajánlatunk


Húsz éve tartottuk az ősbemutatót, több száz telt házas előadás után pedig most újra műsorra tűzzük a legendás musicalt, társulatunk fiatal művészeinek közreműködésével. Egy generáció felnőtt, de a rock and roll örök!

2013 májusában alakult Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, az országszerte telt házas koncerteket adó Bagossy Brothers Company. A máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége gyors ütemben emelkedett.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!