Program


Kontroll Csoport

Kontroll Csoport

A hajógyár hajdani kantinjában kialakított Wydzial Remontowy klubban előadjuk a Kontroll Csoport repertoárját, mielőtt elindulunk a Balti-tenger partjára...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 20:30

Kedves közönségünk!

Mint tudjátok, Gdanskba készülünk, átvenni egy díjat Lech Walesától, amit az àltala alapított Európai Szolidaritás Központ kuratóriuma ítélt oda 2019-ben a Kontroll Csoportnak.

Nélkületek ez a projekt sem jöhetett volna létre.
Köszönjük korabeli bátorságotokat, s az elmúlt évtizedek alatt sem lankadó hűségeteket.
Mielőtt elindulunk a Balti-tenger partjára, hogy június 9-én a legendás Solidarnosc szervezkedésének helyszínén, a gdanski hajógyárban átvegyük a díjat, majd ugyanaznap este a hajógyár hajdani kantinjában kialakított Wydzial Remontowy klubban előadjuk a Kontroll Csoport repertoárját, egy utolsó erőgyűjtő koncertre, közös éneklésre invitálunk benneteket.

Színpadon:
Bárdos Deák Ági, Müller Péter Sziámi, Kistamás László, Farkas Zoltán,
Hajnóczy Csaba, Hajnóczy Árpád, Németh Csaba, Balog Balázs.

Ajánlatunk


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!