Program


Koncz Zsuzsa - Szabadnak születtél

Koncz Zsuzsa - Szabadnak születtél

Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 12. csütörtök, 20:30

Koncz Zsuzsa - Szabadnak születtél

Koncz Zsuzsa Szabadnak születtél című stúdióalbuma 2020-ban jelent meg, sorban a negyvenegyedik. Az új albummal töretlenül folytatódik a Koncz Zsuzsa életmű, de az előző lemezhez képest csak a vele legszorosabb kapcsolatban álló szerzők írtak dalokat a lemezre. A munkafolyamatokat, mint évek óta Závodi Gábor irányította, továbbá ő írt kettő dalt is a lemezre.

„Mi, akik dolgoztunk ezen az albumon – és én személy szerint különösen – egyet egészen biztosan tudatni akartunk mindenkivel, aki hallgat bennünket: SZABADNAK SZÜLETTÉL!” – hangsúlyozta Koncz Zsuzsa.”

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!