Program


Koncert vaksötétben Tóth Verával

Koncert vaksötétben Tóth Verával

Koncert vaksötétben Tóth Verával

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 27. csütörtök, 19:00

Igazán különleges élmény vár következő Vaksötét koncertünkön, hiszen Tóth Vera immár több, mint egy évtizede a hazai zenei élet fénylő csillaga. Vadonatúj quartet koncertjei igazi zenei csemegét jelentenek a közönségnek. Olyan exkluzív zenei ajándékot, amiben Vera bűvkörébe vonva hallgatóságát csodálatos hangjával. Nem lesz ez másként ezen a mai estén sem, ahol 4 szólólemeze és kedvenc előadói dalaiból válogat majd közönségének!

Tóth Vera – ének 

Bérces Viktor – billentyű 

Duka László – hegedű 

Molnár Tibor – beatbox 

A koncert időtartama 45 perc, amelyet egy beszélgetés követ a résztvevőkkel. A jótékonysági koncert bevétele a látássérülteknek készülő hangoskönyveket támogatja.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!