Program


KÖKÉNY ATTILA, SZABÓ ÁDÁM, BURAI KRISZTIÁN ÉS A SWING Á LA DJANGO
3

KÖKÉNY ATTILA, SZABÓ ÁDÁM, BURAI KRISZTIÁN ÉS A SWING Á LA DJANGO

Kökény Attila és a Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló együttessel, a Swing a la Django zenekarral egyedülálló egyveleggel készül erre az estére. A stílusokon átívelő közös koncertet ezen az estén Szabó Ádám és Burai Krisztián crossover produkciója teszi teljessé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 28. szerda, 20:30

KÖKÉNY ATTILA, SZABÓ ÁDÁM, BURAI KRISZTIÁN ÉS A SWING Á LA DJANGO

Kökény Attila a hazai zenei élet egyik legismertebb énekese. A Megasztárból is ismert előadóművész a 2010-es év legjobb férfi hangja lett, emellett számos televíziós műsorban is találkozhatott vele a nagyközönség.

Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló együttessel, a Swing a la Django zenekarral egyedülálló egyveleggel készülnek erre az estére. Zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus zene, a francia manouche swing és sanzonok világa, a tangó és a jazz, melynek eredménye ez az egyedi stílus, melyet ők hungarian django swingnek neveznek.

A stílusokon átívelő közös koncertet ezen az estén Szabó Ádám és Burai Krisztián crossover produkciója teszi teljessé. Előbbi harmonikás és zenész (a 2020-as Sztárban sztár című műsor győzteseként vált széles körben népszerűvé); utóbbiénekes, dalszerző, zenei producer - olyan előadók dalainál működött közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna.Országos hírnévre előbb a Megasztár, majd a Voice versenyzőjeként tett szert.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!