Program


Klasszikus Film Maraton: Hírnév

Klasszikus Film Maraton: Hírnév

Amerikai zenés dráma, 107 perc, 1980
Angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 9. hétfő, 20:30

Rendező: Alan Parker

Forgatókönyvíró: Christopher Gore
Operatőr: Michael Seresin
Zene: Michael Gore

Szereplők: Eddie Barth, Irene Cara, Lee Curreri, Laura Dean, Antonia Franceschi, Boyd Gaines

 

High School Musical és más nagysikerű darabok, melyek egy művészeti iskola életéről szólnak, mind a Pink Floyd Falát is jegyző Alan Parker Fame-jének köpönyegéből bújtak ki. A Fame négy fiatal életét követi végig, az első meghallgatásától a seniorrá válásig. A film fejezeteit is tulajdonképpen ezek az egyetemi periódusok, időszakok adják. A darab tehát elsősorban művészfilm, arról a küzdelemről szól, amit egy művésznek, legyen az festő vagy táncos, író vagy színész, nem lehet és nem is szabad kihagyni. Az útról, nem a megérkezésről: arról, hogy hiába vagy hihetetlen tehetséges, megfelelő művészi alázat, valamint kellő szerencse nélkül nem válhatsz ünnepelt sztárrá. Eszünkbe juthat Parker egyik következő filmjének hősnője, Evita is, és még inkább az őt alakító sztár, akivé a filmben szereplőkhöz hasonló fiatalok válni szerettek volna mintegy két évtizeden át: Madonna.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!