Program


Klasszik Lasszó koncert

Klasszik Lasszó koncert

A "Klasszik Lasszó" nem csak egy koncert. Nem is csak felolvasó est. Nem színház, sem tánc, sem csak egy performance.
Jelen műsorában egy western történetbe ágyazva keres válaszokat arra, hogy mi történik velünk, és miért.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 18. szerda, 19:30

Klasszik Lasszó koncert

A "Klasszik Lasszó" létrejötte egy véletlennek köszönhető:

Czinki Ferenc író, a Blahalouisiana zenekar kiváló zenészeivel (Schoblocher Barbara, Jancsó Gábor, Pénzes Máté) kiegészülve egy műsorába meghívta vendégnek Kemény Zsófi költőt, és Vitáris Ivánt, akit az Ivan & The Parazolból ismerhet a közönség.

Később csatlakozott hozzájuk Sárkány Bertalan ütőshangszerekkel a Mary Popkids zenekarból. A vendégség hosszúnak bizonyult. A ház eredeti urai nem tudták haza küldeni a vendégeket, azok nem akartak tovább állni. Ebből jött létre az alkalmi alkotócsoport, ami jelen műsorában egy western történetbe ágyazva keres válaszokat arra, hogy mi történik velünk, és miért.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!