Program


Kiskút Open 2024 – ATP Challenger 75

Kiskút Open 2024 – ATP Challenger 75

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 17. vasárnap, 9:00

Kiskút Open – ATP Challenger 75

Időpont: 2024. március 11-17.

Helyszín: Kiskút Tenisz Klub (8000 Székesfehérvár, Kiskút útja 3.)

Az ATP Challenger versenysorozat az ATP Tour előszobája, évente több mint 150 versenyt rendeznek ebben a sorozatban a világ különböző pontjain. A 2. Kiskút Open ATP Challenger 75-ös fedett pályás verseny az év legnagyobb hazai férfi tenisztornája. 

A magyar Davis-kupa csapatból többen is pályára lépnek, a közönségkedvenc Piros Zsombor mellett Valkusz Máté és Füle Mátyás is főtáblás a székesfehérvári eseményen. Piros Zsombor már ötször, nyert Challenger-trófeát, Valkusz Máté egyszer. 

A nevezés alapján a világsztár, a 2020-as US Open-bajnok Dominic Thiem és a 6-szoros ATP-tornagyőztes, korábbi top tízes Richard Gasquet is indul a Kiskút Openen. 

A verseny főtáblás napjaira (hétfő-vasárnap) napijegyek vásárolhatók, melyekkel a látogatók érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket. A játékrendek, valamint a versennyel kapcsolatos további tudnivalók a Magyar Tenisz Szövetség hivatalos felületein lesznek elérhetők. 

Tervezett program:

Március 11-12. (hétfő-kedd): 1. forduló

Március 13-14. (szerda-csütörtök): 2. forduló

Március 15. (péntek): negyeddöntők

Március 16. (szombat): elődöntők

Március 17. (vasárnap): döntő

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.

Ajánló


Giuseppe Verdi TRAVIATA Opera két részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében,…

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!