Program


KISKOMP

KISKOMP

Soharóza Kiskomp foglalkozások a Csokonai Művelődési és Rendezvény Házban



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 10:00

Hiszünk abban, hogy zenére a gyerekeket nem tanítani kell. Ahogy az anyanyelvet sem tudatosan verjük a fejükbe, hanem csak csináljuk, mondjuk, beszéljük – a nyelv egyszerűen csak VAN.

Szerintünk minden hang és minden zaj és minden csend lehet zene – csak fejben meg kell komponálni. Ezért mozgással egybekötve adunk ki hangokat, hallgatjuk a körülöttünk lévő világot, a csendet, a csendnek hitt, de zajjal teli teret.

Kapcsolódást keresünk az akusztikus és a vizuális világok között. Létező dalokat tanulunk és szabadon átalakítunk, szétcincálunk, feldolgozunk. Még nem létező dalokat alkotunk egyszerű kreatív módszerek segítségével.

Jegyek korlátozott számban kaphatóak a helyszínen és online.

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!