Program


Kiflihajó Zenekar koncertje

Kiflihajó Zenekar koncertje

Közreműködik: Körmendy Dávid (ének, móka, kacagás), Sas Szilárd (gitárok), Székely Zoltán (fúvósok, vokál). Vendég: Tóth Boglárka (hegedű, ének)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 11:30

„Messzire visz a Kiflihajó”

1. A Kiflihajó fedélzetéről olyan dalok szólalnak meg, amelyek az év adott időszakához kapcsolódnak és nem maradhatnak el a kötelező ‘slágerek’ sem.

2. A Kiflihajó fedélzetén a jó hangulatról Csücsök kapitány és legénysége gondoskodik változatos zenékkel, interaktív műsorral. A Kiflihajót a zene viszi előre, a gyermekre, mint Kifli-matrózokra pedig sok érdekes feladat és kaland vár.

3. A Kiflihajó egy speciális formájú pékáruból, kifliből készült vízi jármű, mely rendeltetésszerűen a zene tengerén használható. A hajótest válogatott alapanyagokból, dalszövegekből készült, így biztosít szellemi táplálékot az utazóközönség számára. A Kiflihajó alkalmas kalandozásokra különböző zenei világok közt és természetesen Holvoltholnemországba is bejáratos.

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!