Program


Kézenfekvő állatmesék

Kézenfekvő állatmesék

A “Kézen fekvő állatmesék” című előadás során ismert és kevésbé ismert, állatokról szóló mesék és dalok elevenednek meg. Olyan mesék, amelyek mind a magyar, mind pedig a bolgár folklórban fellelhetőek.A két kecske, az ezüstkócsag és a szürke daru történetén kívül az ostoba farkassal is találkozhatunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 10. vasárnap, 16:30

Simon Attila, színész és zenész évek óta népszerűsíti a hazánkban még kevéssé ismert, úgynevezett „egyszemélyes színházat”, reprezentálva az előadóművészet szivárványszín palettáját, annak szerteágazó lehetőségeit.

Zenés animációs játék 1 részben
A Malko Teatro vendégjátéka

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!