Program


Készítsük együtt az adventi koszorút!

Készítsük együtt az adventi koszorút!

Készítsük együtt idén az ünnepváró adventi koszorút a Barabás Villában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 27. vasárnap, 10:00

Készítsük együtt az adventi koszorút!

Az eredmény gyönyörű, különleges, az advent szín- és gondolatvilágához illeszkedő, saját kezűleg létrehozott kompozíció lesz, amely minden ünnepi asztal ékévé válik. Minden eszközt és alapanyagot biztosítunk. Ünnepváró hangulatban, finom teával, gyömbéres keksszel, sült almával, lágy zenével teremtünk békebeli karácsonyi hangulatot hozzá!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Előadók: Kelemen Barnabás – hegedű Vezényel: Rajna Martin

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia és spanyol nyelvű túrák is elérhetőek. Más nyelvet (orosz, német) igény szerint lehet egyeztetni munkatársainkkal. Jegyár: 7000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Ebben az esetben a túra a közönség számára eddig felfedezetlen útvonallal bővül. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

A tárlat egy felejthetetlen utazás az emberi test világába. Betekintést nyújtunk az emberi test szerkezetébe, és elmagyarázzuk hogyan hatnak egymásra…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!