Program


Keresztpont esték 6. - Csóka Dávid: krízis kreativitás

Keresztpont esték 6. - Csóka Dávid: krízis kreativitás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 29. kedd, 18:00

Következő Keresztpont Esténken Csóka Dávid, már második alkalommal is közöttünk! Előadónk nagyon aktuális, a vírushelyzetben gyakorlati segítséget nyújtó témát dolgoz fel. Ezek a helyzetek igazi próba elé állítják a világnézetünket, énképünket és jellemünket. Nem szeretjük őket, de mégis elkerülhetetlenül szembetalálkozunk velük időről időre. Akik a krízisben megőrzik a józan kreativitást, mindig győztesként kerülnek ki a válsághelyzetből: nem csupán megőrzik, de radikálisan fejlesztik a helyzetüket - rengeteg meghatározó ötlet, személyiség és világcég válsághelyzetek közepén robbant be igazán. De hogyan is kezelhetjük kreatívan a krízist, hogy ne hátravessen, hanem előrejuttasson minket a benne rejlő lehetőség?

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) –…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!