Program


Kérész Művek 69. Öleld át a tigrist!

Kérész Művek 69. Öleld át a tigrist!

A Freeszfe “színház és performansz” osztályának és az Artus csapatának közös előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 1. kedd, 20:00

Kérész Művek 69.

Goda Gábor januárban tart beavató színházi műhelyt a Freeszfe “színház és performansz” osztály öt hallgatójának. Ennek a műhelymunkának kifutása, hogy a hallgatók „élesben”, egy Kérész Művek előadás létrehozása és bemutatása során alkalmazhatják a tanultakat. Az alkotó-előadói csapat így részben a Freszfe hallgatóiból, részben az Artus társulatának tapasztalt művészeiből áll össze.

Öleld át a tigrist és vidd vissza a hegyekbe!

Olykor pusztító erőket fedezünk fel magunkban, melyek hol mások, hol önmagunk felé törnek ki és rombolnak. Féltékenység, igazságtalanság, sérelmek, csalódások és fájdalmak keltette dühödt érzelmek tombolnak mélyen.

Vajon szembe tudunk/merünk-e nézni ezekkel az ijesztő belső erőkkel. Át tudjuk-e ölelni ezt a bennünk feléledő vadat? ... és ha végre a szemébe merünk nézni, akkor mit kezdünk vele? Elfojtjuk? Megszelidítjük? Vagy talán képesek vagyunk átalakítani és rombolás helyett építő erővé alakítani?

Öleld át a tigrist és vidd vissza a hegyekbe! Ott a hegyen ő nemes, építő és védelmező. Mert hol van a harag, amikor nem tombol? És hol van a szél, amikor nem fúj?

Stáblista

Alkotó-előadók:
Freeszfe – Kocsi Olga, Kozma Zsófia Rebeka, Szántusz Noémi, Tóth Ádám, Tózsa Mikolt
Artus – Bakó Tamás, Bodóczky Antal, Furulyás Dóra, Kocsis Gábor Kágé, Lukács Mihály, Mózes Zoltán

Zenei vezető: Ágoston Béla
Produkciós asszisztens: Fazekas Anna
Hangmérnök: Szabó Áron – Vasaló
Megfigyelő/elemző: Jászay Tamás
Rendező: Goda Gábor

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!