Program


Kautzky-Szemők Adrienn   Okl. Természetgyógyász előadássorozata

Kautzky-Szemők Adrienn Okl. Természetgyógyász előadássorozata

A Klimax és a velejáró tünetek szelíd megoldása

Aktuális előadások“Kezedben az egészséged..” Életéért, boldogságáért, testi-lelki egészségéért mindenki maga felel. Ahogy tágabb környezetünkért, a körülöttünk élő emberekért, országunkért, sőt a Földünkért is felelünk. Mérnöki diplomámat 30 éve szereztem a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetemen, ahol örök szövetséget kötöttem a természettel, növényekkel-gyógynövényekkel, de általában mindent tisztelek és szeretek ami él. Ami él, annak pedig rezgése, energiája illetve tudata van!  Mindez egy nagy holisztikus rendezőelv szerint kapcsolódik és működik – ezen belül az ember testi- lelki egészsége vagy éppen betegsége szintén összefüggést mutat mindezekkel….

 …. Alkalmazott pszichológiát, viselkedésterápiát és pedagógiát az ELTE-n tanultam, majd a természetgyógyász oklevél megszerzése után reflexológus ill. fitoterapeuta szakvizsgát tettem, ezt követően a Germán Új Medicina kurzusait végeztem. 10 éve praktizálok komplementer terapeutaként, ezalatt funkcionális ill ortomolekuláris medicinát tanultam. Vallom, hogy egészségünket alapvetően meghatározza a z életmódunk, a táplálkozásunk és a gondolataink…

Rendszeresen tartok továbbképzéseket egészségügyi szakdolgozóknak, a “Kezedben az egészséged…” program sorozat saját és családja egészségét fontosnak érző érdeklődő laikusoknak szól.

Kautzky-Szemők Adrienn
Komplementer Med. Terapeuta
Reflexológus, Fitoterapeuta

 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!