Program


Karácsony esti hajózás élőzenével és svédasztalos vacsorával

Karácsony esti hajózás élőzenével és svédasztalos vacsorával

A kulturális világörökség listáját az UNESCO a budapesti panorámával bővítette. Az egyik ok, hogy ezek a helyek kiválasztásra kerültek, hogy a Duna partjai Budapestnél a főváros történelmének különböző periódusait illusztrálják, továbbá a város a világ egyik kiemelkedően szép városképével rendelkezik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 1. hétfő, 19:00

A világörökség részét képező területet 1987-ben kiszélesítették a budai oldalon a Lánchídtól (Clark Ádám tér) a Műszaki Egyetemig - beleértve a Gellért fürdő, a Gellért-hegyet a Szabadság-szoborral és a Citadellával, és a Budai Vár épületkölteményét.A program kifejezetten azoknak állítottuk össze, akik a fényben úszó város látványát szeretnék csodálni romantikus gyertyafényes légkörben, mindez időt egy romantikus vacsorával eltöltve, élőzenével. Az ételeket Molnárka Péter séf készíti.A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára.

A hajó hamisítatlan magyaros hangulatáért a Rajkó Zenekar négy tagja gondoskodik, egész estére biztosítva az ismerős, szeretett dallamokat.

Vegyen részt a 2 órás hajókázásunkon, melynek helyszínéül fűtött/légkondicionált hajóink szolgálnak. Vacsora után megcsodálhatja a panorámát a hajó felső nyitott fedélzetéről.

December 24-én és 25-én a Karácsonyi élőzenés svédasztalos vacsora programunk 19:00-kor kezdődik.

Találkozási pont: Akadémia 3 ponton Budapest, Id. Antall József rkp., 1051 Hungary (Gróf Széchenyi Hajó) Kérjük, hogy érkezzen a megjelölt helyre legkésőbb 30 perccel a program kezdete előtt.

Csomagajánlat tartalma:

2 óra menetidő
élőzene – a Rajkó Művészegyüttes zenészeivel
Welcome drink
büfévacsora
soft open bar – forralt borral

Büfé menüsor:

Levesek:

Gulyásleves
Zöldségkrémleves

Főételek:

Mártásban főtt csirkecomb filé (G, L), raguval (G, L)
Marhapörkölt villányi merlot vörösborral (G, L)
Töltött káposzta pulykából (G, L)
Csőben sült zöldség (G, V)
Zöldséges kuszkusz (L, Vn)

Köretek

Rizibizi
Tészta
Petrezselymes burgonya 


Desszertek

Somlói pohárdesszert
Rétesválogatás
Bejgli

Soft Open Bar tartalma 2 órára:

Fehér, rozé és vörösbor
Csapolt sör
Gyümölcslevek
Szénsavas üdítők
Kávé, tea
Forralt bor

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!