Program


Kaposfest 2019/08/14 délelőtt

Kaposfest 2019/08/14 délelőtt

Az idén tízéves, egyedülálló esemény művészeti vezetői, Várdai István cselló-, és Baráti Kristóf hegedűművészek olyan komolyzenei programot állítottak össze, amely a korábbi évek kiemelkedő programjait és friss előadásokat foglal magába.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 14. szerda, 11:00

2019. augusztus 14. szerda 11:00

Gabriel Fauré: Pavane
Budapest Fúvósötös (Kiss Katalin – oboa, Duleba Lívia-fuvola, Szűcs Péter – klarinét, Mohai Bálint –
fagott, Farkas Tamás – kürt)

Claude Debussy: Szonáta fuvolára, hárfára és brácsára
Duleba Lívia – fuvola, Razvan Popovici – brácsa, Mirjam Schröder – hárfa

Ludwig van Beethoven: Esz-dúr zongoraötös Op.16
Würtz Klára – zongora, Kiss Katalin – oboa, Szűcs Péter – klarinét, Mohai Bálint – fagott, Farkas Tamás – kürt

 

2019. augusztus 13-19. között jubilál a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei fesztivál, azaz a Kaposfest. Az idén tízéves, egyedülálló esemény művészeti vezetői, Várdai István cselló-, és Baráti Kristóf hegedűművészek olyan komolyzenei programot állítottak össze, amely a korábbi évek kiemelkedő programjait és friss előadásokat foglal magába. A fellépők között több mint 30 szólista, így Alekszej Vologyin, Julien Quentin, Lars Anders Tomter, Juan Pablo Jofre, Mirjam Schröder és Camille Thomas vagy éppen a Liszt Ferenc Kamarazenekar is megtalálhatók. A fesztivál központi helyszíne továbbra is a Szivárvány Kultúrpalota, de mellette több helyszínen is találkozhatnak az érdeklődők klasszikus zenei koncertekkel. A komolyzene mellett a kiegészítő programok is hangsúlyos szerepet játszanak majd: Segal Viktor fesztiválséf újra Kaposfest menüt készít, Tóth Sándor díjnyertes barista kávét kóstoltat, a Gard'Ann cukrászdában a Kaposfest macaron édesíti a betérők ízlelőbimbóit; Tóth Endre zenetörténész napi műismertetőket tart a klasszikus zenei koncertek előtt, újra érkeznek a legfinomabb sörök a Kaposvári Kézműves Sörünnepen és nagykoncertet ad a Bebe, valamint a Boney M feat Sheyla Bonnnick.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!