Program


Káli-Horváth Kálmán: "Meztelen Zsoltár" c. verseskötete

Káli-Horváth Kálmán: "Meztelen Zsoltár" c. verseskötete

Káli-Horváth Kálmánt verseiből szívesen idéz saját költői felolvasóestjein is. Első verseskötetét, mely két és fél év alkotói termését gyűjti egybe, és a melyet a Kálvin Kiadó terjesztésében vásárolható meg, Kunhegyesi Ferenc, Borkó Mairanna és a szerző saját illusztrációi teszik még gazdagabbá.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 18:00

Káli-Horváth Kálmánt először versmondóként/előadóművészként ismerhette meg a szélesebb közönség az egykor híres Ki, Mit, Tud? tehetségkutató műsornak köszönhetően. A Színház és Filmművészeti Egyetem helyett azonban végül a televíziós, kommunikációs pálya mellett döntött. Kétszeres Kazinczy emlékérmes kommunikációs szakember. Egy évtizedig volt a Duna Televízió bemondó-műsorvezetője és szerkesztő-riportere. Később, a gyermekkorától művelt képzőművészeti tálentumát is megmutatta. A kétezres évek elejétől különböző kulturális, képzőművészeti szervezetek alapítója és vezetője. Jelenleg a 2016 szeptemberében megnyílt Budapesti Református Cigány Szakkollégium igazgatója. Alkotói attitűdjében egy mély, kiforrott arspoetica érhető tetten, amely átélten személyes hangon közelít az élet nagy kérdéseihez. Irodalomtörténetileg József Attila és Ratkó József szellemi örököse, de ennek okai a közös sorsban, a megélt árvaság kihívásaiban keresendőek. Versmondóként József Attila egyik legautentikusabb hazai megszólaltatója. Verseiből szívesen idéz saját költői felolvasóestjein is. Első verseskötetét, mely két és fél év alkotói termését gyűjti egybe, és a melyet a Kálvin Kiadó terjesztésében vásárolható meg, Kunhegyesi Ferenc, Borkó Mairanna és a szerző saját illusztrációi teszik még gazdagabbá.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!