Program


Kalandra fel! - utazás az iparművészeti tárgyak világában - 10 -14 éveseknek - Regisztrációs jegy

Kalandra fel! - utazás az iparművészeti tárgyak világában - 10 -14 éveseknek - Regisztrációs jegy

Engedjük szabadjára fantáziánkat, és induljunk képzeletbeli utazásra a művészet világában. Az álombőröndbe olyan kiállított tárgyak kerülnek, amelyeket magunkkal vinnének a gyerekek a Kérdések-, Vidámság- és a Csoda-országba. A program fejleszti és inspirálja a gyerekek kommunikációs és vizuális készségét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 11:00

A programon való részvétel ingyenes, regisztrációs jegyhez kötött. Egy fő kísérő a Szubjektív c. kiállításra 30% kedvezményre jogosult teljes árú jegy vásárlásra esetén, amelyet személyesen vásárolhat meg a jegypénztárban. A regisztrációs jegyek korlátozott számban érhetőek el. Ezúton kérjük kedves látogatóinkat, hogy vásárláskor vegyék figyelembe a korosztályra vonatkozó besorolást. A programra való belépés a regisztrációs jegy érvényesítésével és diák-/személyi igazolvány felmutatásával lehetséges.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!