Program


Kabóca XVI. Mesefesztivál - Ül, áll, fekszik - babaszínházi előadás

Kabóca XVI. Mesefesztivál - Ül, áll, fekszik - babaszínházi előadás

A Mesefesztivál több éves hagyomány a városban, időpontja Benedek Elek születésnapjához, a Népmese Napjához közeli napokra esik. Idén a VMK-val közösen, az egész épületet behálózó programmal várják a szervezők a nézőket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 21. szombat, 17:30

09.21. Szombat
17:30 Ül, áll fekszik – babaszínházi előadás

Leül, feláll, körbenéz, jobbra szalad, balra ugrik, játszik, felfedez. Keres. Talál? Mit rejthet a színes doboz? Kincseket vagy kacatokat? Mindennapi tárgyakat? Mit kezdjünk a cipővel és a tűzzel vagy a vízzel? Mit csináljunk ha elakadunk, ha a saját kezünkbe gabajodunk? Ha a lábunk hátra felé halad, ha a fejünk magától bólogat? Próbáljuk meg felfedezni! Ha erre ennyi, akkor arra mennyi? Hány ujjam van? Ez a térdem? Ha erre ugrok, oda érek? Ez mind én vagyok és nem más? Milyen egyforma minden és mégis mennyire más! Góbi Rita táncművész, koreográfus mozdulatokra és gesztusokra épülő játékos előadása saját magunk és környezetünk felfedezéséről a legkisebbeknek, Fekete Ágnes bábművész előadásában.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!