Program


Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel
2

Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 11:00

Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét. Megtudjuk, hogyan vált Műegyetemi Irodalmi Színpadból alternatív színházi központtá, melyet ma már olyan társulatok fémjeleznek, mint a Pintér Béla és Társulata, a Nézőművészeti Kft. vagy a Forte Társulat, és olyan színészek, mint Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Scherer Péter vagy Fodor Tamás, akik közül nem egy a séták folyamán is felbukkanhat. Nagy hangsúlyt helyezünk az intézményt befogadó épület – a Műegyetem történetére is, így a séta folyamán nem csak a színház közönség elől elzárt területeit térképezzük fel, hanem az egyetem építészeti, képzőművészeti szempontból érdekes látnivalóit is felkeressük Görbe Márk művészettörténész vezetésével, amit a RAKPART3 szervezői tesznek majd még izgalmasabbá, vagy akár interaktívvá.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!