Program


Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel
2

Jubileumi séta - Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 6. vasárnap, 11:00

Görbe Márkkal és egy meglepetésvendéggel

A Színházak Éjszakáján tartott séta pozitív visszajelzései után januártól havi rendszerességgel körbejárjuk és megismerjük az ország talán legkülönlegesebb elhelyezkedésű színházának a történetét. Megtudjuk, hogyan vált Műegyetemi Irodalmi Színpadból alternatív színházi központtá, melyet ma már olyan társulatok fémjeleznek, mint a Pintér Béla és Társulata, a Nézőművészeti Kft. vagy a Forte Társulat, és olyan színészek, mint Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Scherer Péter vagy Fodor Tamás, akik közül nem egy a séták folyamán is felbukkanhat. Nagy hangsúlyt helyezünk az intézményt befogadó épület – a Műegyetem történetére is, így a séta folyamán nem csak a színház közönség elől elzárt területeit térképezzük fel, hanem az egyetem építészeti, képzőművészeti szempontból érdekes látnivalóit is felkeressük Görbe Márk művészettörténész vezetésével, amit a RAKPART3 szervezői tesznek majd még izgalmasabbá, vagy akár interaktívvá.

Ajánlatunk


komédia, szerencsejáték egy részben

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!