Program


Jónás Ninivében

Jónás Ninivében

A film Kertész Ákos munkásból lett alkotó értelmiségi, Kossuth-díjas író életútját mutatja be. Könyvek, filmek sokasága kötődik a nevéhez. A Sikátor vagy a Makra a hatvanas-, hetvenes évek könyv- és folmslágere volt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 30. szombat, 19:00

Jónás Ninivében PREMIER

kettős portré  Kertész Ákosról

 

A film Kertész Ákos munkásból lett alkotó értelmiségi, Kossuth-díjas író életútját mutatja be. Könyvek, filmek sokasága kötődik a nevéhez. A Sikátor vagy a Makra a hatvanas-,  hetvenes évek könyv- és folmslágere volt.

 

Kertész Ákost két dolog foglalkoztatta folyamatosan: a munkások helyzete és a zsidóság. Egy amerikai online-újságban megjelent mondatai a szélsőjobb között kiverték a biztosítékot.

A folyamatos támadások elől, az ekkor már 80 éves író, Kanadába emigrált

 

Írta, fényképezte, rendezte:Dénes Gábor

 

Zene:Róth Péter

 

Vágó:Kollányi Judit

 

 

Dega Film Stúdió filmje

Ajánlatunk


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!